VR experience Hamat

1024 682 admin
  • 0

HAMAT VR EXPERIENCE

Virual Reality. Immersive experience, ofwel, een ervaring alsof je er middenin zit. Dat is wat we maakten voor Hamat Genemuiden. Een 360° film door een deel van het bedrijf. Dit hebben we gemonteerd tot een film die geschikt was voor een VR tour.
Het begon allemaal met de vraag of we een fotopresentatie konden maken van de geautomatiseerde hoogbouw van Hamat. We vonden dat een beetje oubollig voor een bedrijf wat zo innovatief is en dus adviseerden we om een Virtual Reality tour te maken en de mensen mee te nemen door het bedrijf. Deze film kon ook op deze manier vertoond worden aan bezoekers van de stand op de Domotex, de grootste tapijtbeurs ter wereld.

En dus maakten we een film die verder gaat dan het bezoek aan de hoogbouw. We monteerden een 360° camera op een pallet en lieten die een tour maken tot wel 20 meter omhoog! Je zit als kijker als het ware op de pallet die door de robotkraan omhooggebracht wordt. Kijkend door een VR bril bekijkt lijkt het wel een ritje met de achtbaan!

Deze film werd gepresenteerd tijdens de nieuwjaarsreceptie op de Ondernemerskring Genemuiden en de reacties waren lovend en enthousiast. Veel bezoekers hielden een handje aan de tafel geklemd omdat ze lichtelijk onvast op de benen stonden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.