LEEF Coaching Website en vormgeving

Voor Leef Coaching Emmeloord onwikkelden we het hele pakket. concept, website, huisstijl, vormgeving, fotografie, film, drukwerk(begeleiding) en teksten schrijven. Van concept tot oplevering. Een mooie klus waarin we alle facetten van de visuele communicatie moesten behappen. In nauwe samenwerking met Sandra de Olde, eigenaresse van Leef Emmeloord gingen we een proces in van schaven, bijwerken, nog weer schaven en vragen tot uiteindelijk dit prachtige product er staat. We verzorgden ook het drukwerk en drukwerkbegeleiding. Kortom: full service package! We konden voor de website verder bouwen op de structuur van onze eigen website maar met een flink aantal aanpassingen.

Het idee achter de huisstijl/website/fotografie is dat de coaching plaatsvindt in het buitengebied. De locatie is gelegen bij een boerderij en dit speelt een grote rol in de coachingspraktijk van Sandra. Vaak gaan clienten naar buiten, letterlijk door de modder heen om te komen tot een gegrond bestaan. Wij hebben dit vormgegeven in alle facetten in de opdracht. In het logo door de akkers met geploegde voren te laten zien, de kleuren met hun diepere laag en betekenis, maar ook in de fotografie en film waarin de natuur de facetten van het menselijk leven voorbij laat komen.

Bekijk het resultaat op www.leefemmeloord.nl

Project Details

Opdrachtgever: Leef Emmeloord "Laurens hielp mij in mijn zoektocht om kort en krachtig te verwoorden wie ik ben en hoe ik vanuit identiteit mijn coachpraktijk naar buiten breng. De kernthema's 'binnen & buiten', 'stilstaan & bewegen', 'passie & pijn' kwamen gelijk naar boven. Peter bracht dit in beeld in het ontwerp van het frisse logo, de levendige website en mooie huisstijl. Een resultaat waar ik heel blij mee ben! Sandra de Olde-van de Wetering

  • Designer
  • Project