Aerial Reel

757 425 admin
  • 0

ROC-Light Drone Operators

We hebben in de afgelopen jaren veel gefilmd in binnen- en buitenland. In deze periode kwam het vliegen met drones steeds meer opzetten. Wij kunnen wel stellen dat we op dat gebied behoorlijk hebben gepionierd. Drones waren nog niet zelfstandig stabiliserend dus moesten we dat handmatig leren. Met de nodige crashes als gevolg ?…
Inmiddels zijn drones dermate geavanceerd dat ze zichzelf op gps positie vliegend houden en zichzelf stabiliseren.
Met de (wild)groei van drones in ons land kwam ook de behoefte aan regelgeving. Ook al is die regelgeving nog niet volledig en in ontwikkeling, er zit vooruitgang in. Wij zijn naast de technische ontwikkeling op het gebied van drones ook meegegroeid met deze ontwikkeling in wetgeving. Dat betekent dat we gecertificeerd drone bedrijf zijn en dus commerciële vluchten met drones mogen maken in tegenstelling tot niet gecertificeerde drone vliegers. Voordelen?
We weten waar wel en niet en wanneer er gevlogen kan/mag worden. In geval van ongeval/letsel zijn we verzekerd. Daarnaast hebben we inmiddels 5 jaar ervaring in het vliegen met drones én in het vakkundig monteren en graden (kleuren) van het filmmateriaal. Daarom vonden we het tijd om een aerial reel te maken. Bij deze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.